10 de març del 2011

Noves oportunitats en la gestió de la cultura (IESE)

Us apropem la descarrega del document Noves oportunitats en la gestió de la cultura (IESE)
El document és fruit del relat de dos debats promoguts pel Centre Sector Públic – Sector Privat de IESE sobre les noves oportunitat del moment actual en la gestió de la cultura.

El primer va tenir lloc el dia 15 de setembre del 2010 a la sala Q‐101 de IESE de 10:00 a 14:30 hores. Hi van participar: Joaquim Triadú (Vicepresident Centre SP‐SP), Lluís Noguera (Secretari General del DCMC de la Generalitat de Catalunya), Francesc Guardans (President CONCA), Daniel Martínez (President Grup Focus i ADETCA), Joan Oller (Director General Auditori de Barcelona), Salvador Sunyé (Director artístic Temporada Alta), Llorenç Caballero (President Tritó), Salvador Estapé (Gerent Centre SP‐SP), Xavier Vives (Director acadèmic Centre SP‐SP), Luís Cabral (professor de IESE), Jaume Colomer (Director Bissap i professor UB). Excusa la seva absència: Tito Ramoneda (Director de The Project). Va fer de relator Jaume Colomer.

El segon va tenir lloc el dia 2 de desembre del 2010 en el Teatre Fortuny de Reus, en el marc del I Forum de Teatres i Auditoris Públics de Catalunya, convocat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Hi van participar Salvador Estapé (Centre SP‐SP), Joaquim Triadú (Centre SP‐SP), Daniel Martínez (President de FOCUS), Lluís Noguera (Secretari General del DCMC), Joan Oller (Director General de L’Auditori de Barcelona), Salvador Sunyé (Director artístic de Temporada Alta), Oriol Picas (Subdirector General Equipaments Culturals del DCMC), Maria Lluïsa Faxedas (Ajuntament de Girona, Tinent d'Alcalde de Cultura i Educació), Sergi Penedés (Ajuntament de Mataró), Anna Torrent (Ajuntament d'Olot), Ignasi Perramon (Ajuntament de Manresa, Regidor de Cultura), Marta Clari (Ajuntament de Barcelona, Gerent ICUB), i representants dels ajuntaments de Terrassa i Reus. Va fer de relator Gerard Ramon.



Descarrega'l aquí: Noves oportunitats en la gestió de la cultura (IESE) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada